Kringgroepenkampioenschap te Zammel

Op zaterdag 24 mei 2008 vond naar jaarlijkse gewoonte, naar mijn mening, één van de mooiste V.V.D.H. evenementen plaats te Zammel. Kringgroep Veerle had zich noodgedwongen opgegeven als kandidaat organisator en liet volgens de aanwezigen zien dat ze in staat zijn om dit evenement te organiseren. Inderdaad, ik was er jammer genoeg dit jaar niet bij en moest mij dus beroepen op vrienden en andere bronnen om alsnog op mijn blog over dit mooie evenement een bericht te schrijven.

Jong en oud, ervaren en onervaren krijgen de kans op een, in mijn ogen, minder belastende en competitieve manier deel te nemen aan een wedstrijd, in groep.

Klik op Read More voor meer.

Kringgroep Veerle ging tevens naast als organisator ook met de pluimen als deelnemer lopen daar zij met een zeer sterke en grote ploeg vriend en vijand versloegen. Ronny van den Berghe liet Eros en Gringo von der Mohnwiese beide nog eens speuren en met respectievelijk 96 en 97 als punten liet Ronny tweemaal zien dat hij en zijn honden het nog kunnen. We zijn benieuwd naar de broer van Dera, Como von Bonauer Wald waarmee Ronny nu volop traint.

Kringgroep Meerhout nam deel met een mannenploeg en een vrouwenploeg. Ze bewezen allemaal over een goed team te beschikken en als team liet elke geleider met zijn hond een prachtig resultaat zien. Dat bewijzen de punten én per team ook de einduitslag. Met een klein verschil kaapte de vrouwenploeg van Kringgroep Meerhout de 2de en de 4de plaats (mannenploeg) weg.

Ook per onderdeel werd de beste score beloond. Hieronder bevinden zich de winnaars per onderdeel inclusief hun score.

B.O.P: Danny Caems met Baica van de Biezenhoeve 99 punten (Kringgroep Veerle)
Speuren: Lea Lambaerts met Briska van Spitzbubezwinger 97 punten (Kringgroep Meerhout)
Gehoorzaamheid: Tom Willems met Zaros van Haus Antverpa 95 punten (Kringgroep Veerle)
Verdediging: Ann Van Gestel met Esja vom Haus Kristilse 96 punten (Kringgroep Meerhout)
Kynologie reuen: Jef Nuyens met Rik van Estherlager 100 punten (Kringgroep Turnhout)
Kynologie teven: Ann Van Cauter met Honey von Dakota 100 punten (Kringgroep Veerle)

Proficiat!

Foto’s van het prachtige evenement inclusief de volledige uitslag zijn tevinden op Guus zijn website, www.segusoda.nl.

Comments are closed.