Weeral zo lang geleden

EnjaWat moet ik wel allemaal niet schrijven? Het is weeral zo ontzettend lang geleden dat ik hier wat neerschreef.

Eerst en vooral is voor mijzelf ondertussen de schooltijd bijna afgelopen. Nog een paar weken goed studeren en dan examens. Het jaar afronden met een leuke, boeiende en leerrijke stage samen met mijn scriptie.

Verder zit ik dus met een pup in volle pubertijd! En daar geniet ik van! Er is al vanalles gebeurd sinds mijn laatste bericht. Ik heb nog vaker appel getraind, vaker speuren ook (dat verloopt niet altijd even vlot). Appel gaat echt prima, ze tilt het blok reeds op, naar mij brengen hoeft nog niet, apporteren doet ze binnen wel met alles wat ik weggooi dus dat komt wel goed.

We hadden bijna maar 1 kip meer. Enja had er ééntje vast. En dat net als ik ze niet uitliet maar Carla. Het territorium van de kippen is verviervoudigd, en dan nog laat mijn moeder de kippen ‘de tuin volschijten’ (althans zo noem ik het). Als Enja de kippen ziet wilt ze spelen maar te wild. Ze liep dan ook trots met een kip in haar mond richting Carla.
EnjaDe kip leek morsdood. Maar een kwartier nadien stond ze terug recht, half in shock en een uur later had ze een ei gelegd. Na een dagje verstijfd stilstaan is de kip er volledig bovenop gekomen. Ze was dus schijndood.

Enja is ook meegeweest naar de Ardennen, 200m van de Luxemburgse grens. Daar even gewandeld. Door de straat wandelen gaat gepaard met het passeren van veel honden en meestal is het een DH! Dus dat doet plezier!

Op dit moment zit ik bij Carla thuis samen met Enja. Ze is meegekomen zodat ze veel kan spelen met Tica en Jane. Twee lieve en supersociale honden. Daar kan ze wat extra spieren kweken door veel te lopen en hier kan ik ook nog wel wat speuren.

Enja

Ooh; Misschien heb je het gemerkt maar ik heb ook hevig zitten scripten aan mijn fotoalbum, het is sneller, beter én mooier!

Nou dat was het weer voor vandaag! Veel plezier nog op de website!

Comments are closed.