Helemaal terug!

Goh, ‘t is weer een hele poos geleden dat ik hier nog eens een krabbel heb neergezet.

Enja Met Enja gaat alles prima. Haar gebit is vandaag gecontroleerd door Keurmeester, Instructeur, Pakwerker Michel Heyvaert. Alles ziet er compleet uit, nog 1 enkele P1 die aan het doorkomen is maar hij zit er want je kan hem zien/voelen.

Appel trainingen zijn ook langzaam begonnen. Kwartiertje aandacht belonen met balletje. Aandacht was er vroeger ook al, en heel veel. Maar nu op het trainingsveld is het moeilijker aangezien er meer afleiding is (er wordt af en toe geschoten, er lopen circa 5 honden op’t plein).

Dan pakwerk… het is voor mij toch veel leren. Ik ben blij met de tips en instructies van Michel alleen voor hem zijn sommige zaken zodanig vanzelfsprekend dat hij ze soms vergeet te vertellen. Ze vertellen wat ik moet doen maar wat er nadien moet gedaan worden dat wordt soms vergeten. Maar dat zal volgende maal niet gebeuren. Ik mag trots zijn op Enja, althans dat hoor ik toch zeggen rondom mij.

Hopelijk zal de positieve trend zich de komende maanden duidelijk voortzetten, dan ga ik nog met plezier trainen maar daar twijfel ik eerlijk gezegd niet aan!

Hier heb je overigens de slapende schone:

Sleeping beauty

Comments are closed.