Man man man …

Enja zuipt mijn tijd helemaal op… en veel heb ik al niet over. Nu ik voltijds werk (stage) ben ik overdag van 7u30 tot 18u weg. Toch een 11 uur ongeveer. Ik heb me al zot gezocht op mogelijkheden om haar bezig te houden.

Ik heb het nu gevonden denk ik. Alvast, vandaag dag 1 is het toch gelukt. Als ze gedurende die 11 uur niets te doen heeft gaat ze ongeloofelijk hard bijten aan haar kennel en dat is maar zacht hout dat het dan begeeft.

Nu heb ik ondertussen ontdekt dat ik haar een fles cola (leeg) zonder stop kan geven met daarin enkele korrels. Ze heeft dan eventjes nodig om die fles open te maken, open te scheuren. En de korreltjes op te eten. Zo is ze mentaal toch een uurtje bezig en helemaal uitgeput. Ze slaapt dan de rest van de tijd. Als ik thuis kom ga ik ook onmiddellijk met haar plassen en even balletje spelen afgewisseld met tijdens de drift enkele af/zit oefeningetjes.

Sinds eergisteren ben ik ook in mijn tuin begonnen met volgen. 2 stappen, 3 stappen en dan reeds belonen. Dat lukt al aardig!

Comments are closed.