Nog een paar weken

Zondag was het weeral zover. De aanhanger achter de auto, spankoord en rekkers in de koffer en hopla. We zijn vertrokken.

Opnieuw trokken we met plezier tientallen kilometers door België met de auto en daarachter de aanhanger om iemand uit de nood te helpen. Deze keer was het Chris die snel voor Dera een buitenkennel wou zetten. Chris had via Internet goedkoop kennelpanelen gevonden maar vond niet onmiddellijk iemand om ze op te halen daar ze zelf nog geen nieuwe aanhanger heeft.

Aangezien ik niet moest werken bood ik graag vrijwillig mijn diensten aan. De aanhanger mogen we zoals steeds lenen van mijn toekomstige schoonvader en een auto met trekhaak die heb ik zelf. Althans deze nog maar enkele weken.

Nog enkele wegen geduld en dan komt er een nieuwe auto. Opnieuw een Opel. Opnieuw een Astra. Opnieuw een Break model. Opel Astra H Break. Opnieuw met trekhaak (uiteraard, voor de hondenaanhanger). De details van de nieuwe wagan kan je hier al vinden als je links in het menu kiest voor Aanhanger / Auto.

Comments are closed.